default_mobilelogo
user_mobilesplash

Facebook

Her kan du oppleve oss

No events

Årets Siddis Brass som går av stabelen lørdag 5 november nærmer seg med stormskritt, og korpset har i helga gjennomført et meget vellykket seminar i Rosenberghallen på Hundvåg. Selv om det fortsatt er en liten vei å gå er det gledelig å høre de fremskrittene som er gjort i løpet av helga, og vi ser fram til å kunne framføre et helt nytt og spennende program i konserthuset foran en forhåpentligvis godt besatt sal.

 

Korpset har i løpet av høsten jobbet med å skaffe seg nye konsertuniformer, og vi håper å ha disse klart til å kunne bruke dem på Siddis for første gang.

Vi skal også ha et par generalprøver i forkant av konkurransen, og vi ønsker selvsagt så mange tilhørere som mulig. Første konsert er Søndag 30.10 på Skeie Skole sammen med Gjesdal Brass Band, konsertstart er kl 17.30. Siste generalprøve er onsdag 2.november i Sola Kulturhus, hvor korpset skal spille ca kl 20.00.

Når det kommer til selve dagen er korpset på scenen i konserthset 12.05, og vi håper alle venner, kjente og familie stiller opp for å støtte oss!

Og til alle andre korps her fra regionen; Lykke til på Siddis!

Musikkorpset Gjallarhorn Org.nr: 976 212 541
P.B 605 NMF Korps nr: 958
4003 Stavanger Kontonr: 3201.30.99560