default_mobilelogo
user_mobilesplash

Facebook

Her kan du oppleve oss

No events
Korpsets fremførelse av programmet "Snørr og Tårer" ble veldig godt mottatt av alle tilstedeværende i Zetlitz-salen.Fra Verdis dystre men mektige "La Forza del Destino" til den mer lystige og humoristisk vinklingen av "Champagne Tango" gikk reisen videre til en magisk "Velsigning," hvor Inger Lise Hopes fortryllende stemme nådde helt inn i hjerteroten. Avslutningen var en forrykende tolkning av Sting og Moulin Rouges "El Tango de Roxanne" hvor vi var så heldige at vi kunne krydre den visuelle opplevelsen med to par av den kommende norgeseliten i Tango. Lekrere kan det ikke bli! Og idét man trodde at klimaks mot slutten var kommet, så steg en ekstra brass-seksjon ut av sceneteppets skygger og satte en storartet spiss på det hele!

Vi kan konstatere at dommerene dessverre ikke var samstemte med publikum, hverken med tanke på valg av program eller musikalsk fremførelse.

Men dommere skal ha lov til å mene sitt. Vår målsetning er å gi publikum en opplevelse. Og med stående applaus og trampeklapp kunne vi ikke fått en bedre tilbakemelding.

Så vi mener at vi vant. For vi spiller for publikum. Og det kommer vi alltid til å gjøre.

Musikkorpset Gjallarhorn Org.nr: 976 212 541
P.B 605 NMF Korps nr: 958
4003 Stavanger Kontonr: 3201.30.99560