default_mobilelogo
user_mobilesplash

Facebook

Her kan du oppleve oss

No events

Sommerferien er snart i gang for alvor, men her i korpset er det ingen som sitter på hvilebenken. Vi er godt i gang med forberedelser og planlegging for den kommende sesongen, og noen ”highlights” utenom høydepunktene Siddis og NM vil være å få besøk av Rex Martin på høsten samt en tur til “dejlige” Silkeborg i mars måned for å ta Silkeblæsens største pokal med oss hjem til Norge.
Allerede siste helg i august skal vi på sesongens første tur, da reiser vi til “Bolten” Leirsted i Lysebotn for å få oss en skikkelig øvingshelg. Og helt i begynnelsen av september vil vi holde vår første konsert, vi kommer tilbake med detaljer så fort dato er satt.

Vi har også planer om å kvalifisere oss til 1.divisjon etter en litt uheldig plassering i NM som var, og det er en topp motivert gjeng som ser fram til å jobbe med stykket Circius av Torstein-Aagaard Nilsen fram mot innspillingshelga 3-5 oktober. Vi krysser fingrene!

På dirigentsiden har det skjedd endringer, og vi vil gjerne få lov til å ønske Jacob V. Larsen hjertelig velkommen som ny fastdirigent. Sammen ser vi fram til å bygge videre på det solide fundamentet som Espen Westbye har gitt oss, så her er det bare til å følge med på utviklingen fremover! Jacob har tidligere jobbet med en rekke ulike korps, orkestre og ensemble. Han kommer opprinnelig fra Danmark, hvor han både tok sin utdannelse og var primus motor for Århus Brass Band, men flyttet til Norge og Stavanger i 2009, der han overtok dirigentpinnen i Stavanger Brass Band. De siste to årene har han også dirigert Sola Brass Band. Vi har samarbeidet med Jacob ved flere tidligere anledninger, og ser fram til en spennende sesong!

Noen medlemmer forlater oss og skal ikke være med på fast basis videre. Til dere, Therese Kristiansen, Arne Stian Aarrestad, Per-Otto Haugland og Erlend Skogland; tusen takk for innsatsen i sesongen som har vært!!

Det kommer også noen nye medlemmer til høsten, vi ønsker dere alle hjertelig velkommen, og ser fram til å bli bedre kjent med dere:

Sigve Kolstad, kornett
Eli Aspelund, baryton
Espen Børresen, horn
Erik Johannessen, slagverk

Til slutt vil vi veldig gjerne få lov til å takke alle dere som har stilt opp på ulike måter for korpset i sesongen som har vært, enten som publikum, dugnadshjelp, pølsespisere(!) eller på andre måter vært bidragsytere. Det hadde vært umulig å drive korps uten dere!

Ha en riktig god sommer, så håper vi å se dere igjen til høsten!

Musikkorpset Gjallarhorn Org.nr: 976 212 541
P.B 605 NMF Korps nr: 958
4003 Stavanger Kontonr: 3201.30.99560