default_mobilelogo
user_mobilesplash

Facebook

Her kan du oppleve oss

No events


Her har det skjedd en del siden sist, da vi hadde master class med Rex Martin. Vi har nemlig lagt bak oss både kvalifiseringen til NM og SIDDIS-brass etter den tid. 

Førstnevnte har vært en lærerik og ikke minst utfordrende prosess for korpset hvor hoder og ambis skulle skjerpes tidlig etter sesongstart, da målet var at vi skulle få spille i 1.divisjon igjen til NM 2015. Innspillingshelgen 3.-4.oktober ble videre gjennomført med harde og intensive økter, med visshet om at i løpet av 4 lydsinnspillinger av «Circius» skulle korpset ha spilt inn sitt beste opptak. Etter 3 opptak var vi imidlertid fornøyde og kunne dermed ikke gjøre annet enn å krysse fingrene for at dette skulle gå veien for oss.

Mandag 23.oktober opplyser NMF om at Gjallarhorn ikke har klart å kvalifisere seg til 1.divisjon neste norgesmesterskap, to korps var over oss og tre under. Vi var nok alle noe skuffet over resultatet, men visste samtidig at konkurransen ville være hard og at det på ingen som helst måte ville være noen garanti for at akkurat vi skulle gå av med «seieren». Og med det var det bare å fortsette å se fram mot de neste prosjektene på planen, men med innstillingen om at vi så klart skal jobbe vel så hardt og målrettet frem til NM 2015, i 1.divisjon eller ei.

Videre etter kvaliken ble alt fokus raskt flyttet over til SIDDIS. Korpset hadde da en knapp måned på å samkjøre et helt nytt program, noe som for samtlige virket som en real tidsutfordring. Mye dyrebar øving på SIDDIS-programmet ble ofret for kvalifiseringen, og progresjon skulle nesten skje i sprengfart om vi skulle nå målsetningen om å klare å hevde oss i toppen av 1.divisjon. Etter en intensiv oppkjøring til konkurransen, og med en motiverende hjemmesmurt matpakke til alle medlemmene fra korpsets formann Eirik Lund, satt Gjallarhorn på scenen i Fartein Valen lørdag kl 10.05.

Salen var ikke full, men hvert publikum som valgte å stille opp denne tidlige morgenen ble umåtelig satt pris på. Gjallarhorn presterte så godt de kunne denne dagen og endte omsider opp på en 3.plass med 95 poeng for program og 7 poeng for underholdningen. Vi er strålende fornøyde og bærer sammen på en stor stolthet over at vi sammen har klart å løfte korpset opp til disse høyder. En super SIDDIS 2014 med andre ord.
Neste post på sesongplanen er å være dirigentkorps for dirigentstudentene på UIS lørdag 6.desember, noe korpset ser stort fram til å skulle stille på. Flere andre spennende prosjekter står også på programmet videre; som julekonsert, NM og en Danmarkstur våren 2015. Så «stay tuned" om du ønsker å følge med på hva som skjer!


Vi oppdaterer også på facebook og instagram om du ønsker å følge oss der. Instagrambrukeren vår er «musikkorpsetgjallarhorn», her kan du se bilder som blir lagt ut regelmessig fra ulike prosjekter, øvelser, og ellers mindre formelle happenings.


Musikkorpset Gjallarhorn Org.nr: 976 212 541
P.B 605 NMF Korps nr: 958
4003 Stavanger Kontonr: 3201.30.99560