default_mobilelogo
user_mobilesplash

Facebook

Her kan du oppleve oss

No events

Musikkorpset Gjallarhorn søker ambisiøs og kreativ musikalsk leder for sesongen 2015/2016 som kan videreutvikle korpset og bidra til at vi sammen kan nå våre musikalske målsetninger.  

Hvem er vi

Musikkorpset Gjallarhorn ble stiftet i 1948 og består per i dag av 34 musikanter med alder fra 16 til 55 år. Vi er et nyopprykket 1. divisjonskorps og har som målsetning å holde et godt 1. divisjonsnivå,
i et miljø som stadig er i utvikling. 

Korpset har en nokså aktiv sesong, hvor faste høydepunkt bl.a. er underholdningskonkurransen Siddis Brass og NM for Brass Band. Vi reiser også på turer, turnéer og har andre prosjekter i ulik størrelse, dette varierer fra sesong til sesong og planlegges av Musikkutvalget i tett samarbeid med dirigent.

Hva leter vi etter

Musikkorpset Gjallarhorn  søker dirigent fra og med august 2015.  Du må:

  • Ha dirigenterfaring fra tilsvarende nivå.

  • Ønske å videreutvikle korpset, og inneha den nødvendige kunnskap for å kunne gjøre dette.

  • Være motiverende og løsningsorientert.

  • Bidra til en positiv stemning i korpset og på øvelser.

  • Stille forberedt.

  • Jobbe med Musikkutvalget om valg av repertoar og prosjekter.

Hva vi kan tilby

Et velorganisert korps med en sammensveiset og spilleglad besetning.

Honorar etter avtale.

Øvelser: Hver onsdag kl. 19.00-22.00.
Ekstraøvelser og øvingshelger i konkurranseoppkjøringer og ved behov. Settes opp i samarbeid mellom Musikkutvalg og dirigent.

Stillingen løper for en sesong av gangen, med forlengelse dersom begge parter finner dette ønskelig og blir enige om videre rammer.


Søknad m/CV sendes innen 25. mars 2015 til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Det må påregnes prøvedirigering i forbindelse med ansettelsesprosessen.

Spørsmål kan rettes til:

Eirik Lund, mobil 93 04 22 92, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kjetil Anundsen, mobil 92 02 10 48, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Musikkorpset Gjallarhorn Org.nr: 976 212 541
P.B 605 NMF Korps nr: 958
4003 Stavanger Kontonr: 3201.30.99560