default_mobilelogo
user_mobilesplash

Facebook

Her kan du oppleve oss

No events


En ny og spennende korpssesong står rett rundt hjørnet for Gjallarhorn, og vi ønsker med det å rette litt oppmerksomhet rundt våre avtroppende og nye medlemmer. 

Det skal sant sies at korpset har hatt og fortsatt har en meget stabil medlemsmasse. Det er derfor alltid med tungt hjerte at vi må ta farvel med medlemmer som av ulike respektive grunner har valgt å slutte eller ta permisjon fra korpset. Som avtroppende medlemmer for sesongen 2015-16 ønsker vi å rette en stor takk til følgende personer som har utøvd en flott innsats i korpset og som vil bli savnet: 
  • Tone Eltervåg, 3.kornett
  • Espen Børresen, 1.horn
  • Jonas Johansson, Basstrombone
  • Truls Munch Ellingsen, Solokornett
Gjallarhorn ønsker dere alle lykke til videre og håper vi kan se frem til flere samarbeid i fremtiden :)

Det er en stor glede å ønske våre nye medlemmer velkommen, noen allerede kjente fjes, og andre helt nye for korpset. Av kjente ansikter får vi et nytt gjensyn med vår tidligere faste dirigent, Espen Westbye, som nå skal føye seg i rekken med solokornettene våre. Vi har også gleden av å få tilbake Lene Eltervaag, som etter noen års pause fra korpset skal gå fra kornett til 1.horn. Amund Buer, Eb-bass, fikk vi allerede litt kjennskap til når han spilte med oss som vikar til vårprosjektet forrige sesong og vi er glade for at han har lyst til å bli med oss videre. Som helt nye medlemmer vil vi også ønske hjertelig velkommen til solokornettist Christopher Baardseng, Birte Holm på 2.euphonium, Bjørnar Meling på basstrombone, Linn Irene Bjerknes og Marius Rambjørg - begge på slagverk. 

Med overnevnte friske tilskudd til besetningen ser vi frem til nok en spennende og utviklende sesong som starter på Åsen onsdag 19.august. Sesongen 2015-16 vil forøvrig baseres på en prosjektdirigent-ordning, emd andre ord har vi ingen fast dirigent den kommende sesongen, og ser med det frem til et år med nye musikalske bekjentskap, impulser og utfordringer. Som første prosjektdirigent denne sesongen vil vi ønske velkommen til Martin Kinn, som skal lede oss gjennom oppstartsseminaret og Bjergsted Brassweek.

For å følge med på de spennende prosjektene våre denne sesongen kan du holde deg oppdatert på hjemmesidene, instagram (musikkorpsetgjallarhorn) og facebook (Gjallarhorn). I tillegg er vi heller aldri langt unna på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.Musikkorpset Gjallarhorn Org.nr: 976 212 541
P.B 605 NMF Korps nr: 958
4003 Stavanger Kontonr: 3201.30.99560