default_mobilelogo
user_mobilesplash

Facebook

Her kan du oppleve oss

No events

Signe mottar pokalen vår på premieutdelingen.

Det var en superfornøyd (og litt sliten) gjeng som landet på Sola flyplass idag etter å ha vunnet Oslo Brassfestival, 1.divisjon, i helgen.

Det har vært både spennende og gøy å være med i en ny konkurranse, samtidig som det har vært uvant å ikke helt vite hva vi har i vente.

Spesielt med denne konkurransen var blant annet at det ble lagt betydelig vekt på publikums opplevelse, og de kunne derfor stemme på de korpsene og fremføringene de syntes var best. "Musikkpolitiet", altså publikum, som fungerte som 1 av de 5 dommerne i konkurransen, endte derfor opp med å gi Gjallarhorn flest stemmer, og ga oss publikumsprisen i 1.divisjon. En meget kjekk og gjev pris!


Våre premier i Oslo!

Når det kom til resten av dommerne ble poengene fra både fredags- og lørdagsavdelingen slått sammen og gjorde at vi jammen også her endte opp med en god seier! 
 
I tillegg vant vi gruppepris for beste kornettgruppe og tubagruppe!! Supergøy det også så klart - og vel fortjent til de respektive gruppene.
 
Vi kan med dette ikke gjøre annet enn å smile og ikke minst takke Oslofjord brass for en veldig kjekk og velorganisert festival som vi forhåpentligvis vil få gleden av å delta i flere ganger i fremtiden. 
 

Korpset i gang med siste detaljer før konsert som en del av oppkjøringen til Oslo.
 
Vi ønsker å rette en stor takk til Selmer Simonsen, som har vært vår prosjektdirigent på NM og Oslo Brassfestival, for en fabelaktig innsats med å løfte korpset videre til nye høyder. Vil vi også ærbødigst takke våre vikarer; Anette på baritone, Nigel på Eb-kornett, og Morten - vår upåklagelige konsert-organist (!!) og øvingsromfikser i Oslo. 
 
Oslo Brassfestival var tredje konkurransen Gjallarhorn deltok på i denne sesongen. Vi er veldig klar over at slike konkurranseoppkjøringer er krevende for alle som har en nær relasjon til musikantene våre.
Sist, men ikke minst, ønsker vi derfor å takke alle dere "der hjemme" - enten det er kjæreste, samboer, mann, kone, barn eller svigermor(!) - for at dere alltid stiller opp og bidrar ekstra slik at vi kan ha fullt korps på øvelsene, og fullt fokus på konkurransen. Det vi har oppnådd i denne sesongen hadde ikke vært mulig uten dere! 

Øvingshelg før Oslo Brassfestival. Espen viser hva han er god for som synth-organist!
 
Neste prosjekt før vi tar sommerferie er nå å være dirigentkorps for dirigentstudentene ved UiS på deres eksamen 5.juni, noe vi så klart ser frem til! Og så skal vi også i år spille i Folketoget på 17. mai.

 
Stay tuned :)

Musikkorpset Gjallarhorn Org.nr: 976 212 541
P.B 605 NMF Korps nr: 958
4003 Stavanger Kontonr: 3201.30.99560