default_mobilelogo
user_mobilesplash

Facebook

Her kan du oppleve oss

No events

29.august til 02.september avholder EAAP (European Federation of Animal Science) en internasjonal konferanse i Stavanger Forum. Konferansen i år er nr 62 i rekken, Norge med Stavanger er valgt som vertsby - og Gjallarhorn skal åpne det hele!

Det  ventes over 700 deltakere fra alle verdens hjørner, og under åpningsseremonien skal korpset først spille en fanfare for å markere starten på konferansen - før vi etter hvert skal presentere et program på ca 15.min med et klart særnorsk preg. "Domen" (av Jan Magne Førde) og "Norwegian Dance" (av Edvard Grieg - mest kjent som sangen brukt under vignetten til Norge Rundt) er blant låtene som publikum vil få servert.

 

Korpset synes selvfølgelig det er både spennende og kjekt å få en slik anledning til å markere seg, og selv om det er tidlig i sesongen har vi allerede lagt ned godt med forberedelser.

Vi håper å få til en solid musikalsk fremførelse, og at gjestene - enten man har et forhold til brass band og norsk musikk eller ikke - vil sitte igjen med et flott inntrykk av hva Norge og korpsbevegelsen kan by på.

 

Musikkorpset Gjallarhorn Org.nr: 976 212 541
P.B 605 NMF Korps nr: 958
4003 Stavanger Kontonr: 3201.30.99560