default_mobilelogo
user_mobilesplash

Facebook

Her kan du oppleve oss

No events
Det er altså ikke noe nytt for de fleste at Gjallarhorn heiste flagget til topps og vant 1.divisjonen i Siddis Brass i år. Selv om dette samlet utgjør den 3.seieren til korpset i 2015 (etter henholdvis NM Brass og Silkeblæsen) er det på ingen måte et selvfølgelig resultat og heller ikke et resultat som har kommet gratis. Samtlige medlemmer har lagt inn en fantastisk innsats, møtt forberedt på øvelser, levert gode før-Siddis konserter - og hatt samme mål; å gjøre det beste vi kan. I tillegg stakk vår kjære slagverker, Erlend Skogland, av med solistprisen for sin flotte vibrafon- og klokkespillsolo.

Seieren vår fikk raskt både nasjonal og internasjonal oppmerksomhet, med Erlends solo og solokornettenes «Tanta til Beate» i spissen. Forbausende nok har klippet med «Tanta til Beate», som nå har florert på facebook i en snau måned, nådd over 20.000 visninger! Dette hadde vi aldri drømt om og vi kan ikke gjøre annet en nyte blesten. Å gjøre seg kjent i innland og utland er ikke akkurat hverdagskost for et 1.divisjons-amatør korps i Stavanger. Vi er takknemlige for at programmet vårt har falt i smak hos både publikum og dommere og setter nok det at vi har klart å skape en fin musikkopplevelse for lytterne hakket høyere enn selve plasseringen - som selvfølgelig også er en uvurderlig bonus. Forleden dag ble vi faktisk linket til på den amerikanske radiokanalen WLQLN sitt show «Classics with Brian Hannah» på facebook med klippet av «Tanta til Beate», noe som selvsagt er litt stas! For å avrunde Siddis-kapitlet 2015 vil vi også rette en stor takk til Espen Westbye som har vært vår dirigent for anledningen, og som nå er tilbake på sin faste plass i solokornett-rekka.

Med en storartet og tilbakelagt høstsesong for korpset kan vi nå se fram mot nye høyder - først har vi dugnad i Julebyen i Egersund hvor vi skal selge hjemmelagde lefser og annen julesnacks under bod-navnet «Søt musikk». Inntektene fra Julebyen går så klart inn i organisasjonen vår og vil være med på å dekke nødvendige utgifter i løpet av et sesong. Vi håper derfor at mange har lyst til å ta turen innom Egersund mellom 3.-6.desember og 10.-13.desember for å støtte korpset, i tillegg til at vi nærmest kan garantere for julestemning om ikke den har inntruffet før.

Samtidig øver vi til to prosjekter, med Morten Wensberg som dirigent. Det ene er å være dirigentkorps for dirigentstudentene fra UIS under deres halvtårsprøve lørdag 5.desember. Det andre prosjektet er årets julekonsert som vil ta sted i Haugesund denne gang. Vi har nemlig vært så heldige å ha blitt invitert til konsert sammen med Musikkorpset Heimdal, Cantus Vitae og organist Håvard Skaadel og gleder oss til å fremføre et program både bestående av kjente julemelodier og klassiske brassband-verk. Så skulle du være lysten på å ta en liten tur over fjorden er det bare å stille opp i Kulturkirken Skåre i Haugesund torsdag 10.desember kl 19.

Vi benytter også anledningen til å ønske alle kjære og kjente en riktig god adventstid!
 

Musikkorpset Gjallarhorn Org.nr: 976 212 541
P.B 605 NMF Korps nr: 958
4003 Stavanger Kontonr: 3201.30.99560