default_mobilelogo
Vi er godt i gang med sesongen, det faste oppstartsseminaret på Bolten i Lysebotn ble gjennomført i slutten av august, og vi har allerede hatt vår første huskonsert hvor responsen fra de ca 50 fremmøtte var strålende.

Vi møter sesongen 16/17 med en del nye øyne, samt med ny dirigent. Fjorårssesongen opererte vi med rene prosjekt-dirigenter, men nå har Rune Gundersen tatt over pinnen som vår faste dirigent. Vi er spente på å se hva han kan få til, og vi synes allerede at korpset låter bra!

Noen nye medlemmer har vi også fått med. Mads, på trombone, Marius på baryton, Einar på tuba, Mattias og Siri på kornett. Vi ønsker alle velkommen, og satser på at dere alle vil trives i Gjallarhorn.

Nå er vi allerede kommet til slutten av september, og nesa vendes tradisjon tro mot Siddis Brass. Korpset stiller igjen i 1. divisjon, og satser på å gjøre en god profil i forsøket på å forsvare fjorårets plassering. Gjallarhorn gikk nemlig seirende ut av Siddis i 2015, så årets mål kan ikke være annet enn at vi skal hevde oss i toppen. Det tror vi alle er mulig, og hvis vi kan opprettholde de siste års arbeidsinnsats og gode stemning burde man kunne treffe en godt fornøyd Gjallarhorngjeng på Brass Night den 5. november.