top of page
Søk
  • piac87

Musikkorpset Gjallarhorn løp inn 143.920,- på to timer

Søndag gjennomførte Musikkorpset Gjallarhorn sitt første ”Med korps på laget”, et helt nytt initiativ hvor korpset løper inn penger og deler dem 50/50 med et veldedig formål. Første gjennomføring var nå i september 2018, og denne gangen var barneavdelingen på Stavanger Universitetssykehus utvalgt som mottaker.

Korpsets medlemmer har selv samlet private støttespillere blant familie, venner og bekjente, og det ble gitt over 400 private donasjoner på alt fra 1 til 100 kr per kilometer. Korpset fikk også god støtte fra Atea Norge, Kafé Tårjå og andre privatpersoner som har donert et beløp per kilometer til hele korpset.


Søndag 30. september var dagen selve løpet skulle gå av stabelen, og med godt humør og i delvis solskinn satte korpset i gang klokken 17 på Stavanger Stadion. Litt regnbyger underveis og vonde ben la ingen demper på den gode stemningen, og det ble heiet og oppmuntret både fra tilskuere og fra medlemmene selv. Alle kjempet til siste sekund, og samlet oppnådde de 35 medlemmene imponerende 573km, alt selvsagt loggført digitalt. Det resulterte i en samlet inntjening på hele 143.920kr, og dermed 71.960 til barneavdelingen på SUS.Vi er dypt takknemlige for all støtte og den store oppbakkingen initiativet har fått, og gleder oss til å kunne overrekke pengene til barneavdelingen. Korpsets egen andel skal blant annet gå til satsingen i sesongen som kommer, hvor korpset gjør sin debut i elitedivisjonen i Norgesmesterskapet for Brass Band.

228 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page