top of page
Background.png

Horndag i Stavanger

Dato: 07.09.2019
Tidspunkt: 10-16

Sted: Bjergsted, den gamle Kulturskolen
Påmeldingsfrist: 25. august

Pris: 200kr*

* Endelig pris kan variere +/- 50kr avhengig av antall påmeldte.

Gjallarhorn, med støtte fra Musikk-Miljø og Buffet Crampon/Besson, arrangerer  07.september 2019 Stavangers første horndag!

Dette er en dag hvor alle hornister fra fylte 12 år og oppover er velkomne, enten man spiller althorn eller flugelhorn, fra voksenkorps eller skolekorps.


Owen Farr kommer og leder oss igjennom en spennende dag bestående av forskjellige aktiviteter; Det blir fellesøvelse, samspill i grupper, fremførelser, en sjanse til å stifte nye bekjentskap, og ikke minst få den ekstra inspirasjonen og motivasjonen til å bli bedre selv!

Owen_Farr_BW.jpg

Owen Farr er en anerkjent Besson-solist på althorn. Med et enestående talent, bakgrunn fra Royal Northern College of Music og mange år som solohorn i flere av de beste brass-bandene i verden, er han blitt internasjonalt kjent for sitt ferdighetsnivå.

Han jobber i dag som horn-lærer på the Royal Welsh College of Music, samtidig som han også er foreleser for "Brass komponering og arrangering" ved konservatoriet i Birmingham. I tillegg brukes han av Besson i sitt arbeide med å utvikle fremtidens instrumenter.

Det legges opp til en enkel varm lunsj midt på dagen.

Dagen vil avsluttes med en recital/konsert med Owen Farr, hvor man kan lene seg tilbake og nyte de fantastiske tonene denne artisten klarer å trylle ut av instrumentet!

Vil du være med? Benytt registreringsskjemaet her, senest innen 25.august:

Endelig program m/timeplan for dagen blir sendt ut i august måned.

bessonlondon.jpg
musikk-miljo.jpg
GJALLARHORNLOGO_BLACK u Stavanger.png
bottom of page