top of page

Kunne du tenke deg å bli støttemedlem for Gjallarhorn? 

Som korps ønsker vi kontinuerlig å legge stein på stein for å utvikle oss mer musikalsk.
Det å sammen skape musikk som kan gripe, glede eller røre ved følelser både i oss selv og publikum er alltid vårt øverste mål. 

Gjallarhorn har blitt noe spesielt

Gjallarhorn har blitt det korpset som folk langveis fra "bare må få med seg" på underholdningskonkurransen Siddis Brass, fordi vi ofte tilfører noe nytt og spennende. Vi har blitt et korps som man alltid regner med leverer solid på NM. Samtidig er vi opptatt av tradisjonene våre og lokalmiljøet vårt. I over 35 år har vi stilt opp i St. Johannes-kirken på Julaften for å spille julen inn, og vi fortsetter, fordi det betyr mye for mange. Vi har de siste sesongene også satt fokus på å hjelpe regionens mindre skolekorps, og inviterer dem både på sit-in øvelser og konserter. Vi har fått et samhold og et miljø som nye medlemmer beskriver som unikt.

Facebook Cover Photo 2020.png

En fornøyd gjeng etter å ha levert en solid fremførelse av "Rococo Variations" under årets NM i Grieghallen.

Kontinuitet og innsats

Gjallarhorn jobber jevnt for å bli en enda mer robust organisasjon, slik at fundamentet vi trenger for musikalsk aktivitet er på plass. Ulike dirgentkrefter, innkjøp av noter og arrangering av musikk, leie av gode øvings- og konsertlokaler samt mulighet for å investere i instrumenter og utstyr; det aller meste er en betydelig kostnad for
en frivillig organisasjon. 
Det som derimot ikke er en kostnad er dugnadsinnsats. Og dugnadsinnsats, det legger vi ned.
 
I løpet av en sesong har vi flere større dugnader hvor vi står på både seint og tidlig for å skape økonomiske midler til å opprettholde aktivitet og satsing. Annet hvert år gjennomfører vi "Med Korps på Laget", et mosjonsløp med sponsorinntekt fra nærprivate basert på antall km korpsets medlemmer springer, hvor inntekten deles 50% med et godt formål. Sist kunne vi bidra med 70.000,- til barneavdelingen på SUS. 
 
Dugnadene vi har kommer på toppen av alle musikalske aktivitetsdager, men vi står sammen i det fordi vi ønsker
å ta vare på det vi har. Gjallarhorn. Dugnadsinntekter, sammen med medlemskontingent og noe offentlilg støtte, gjør at vi som regel kommer i havn, uten å måtte kutte på musikalsk aktivitet.​

Overrekkelse dugnadsmidler.jpg

Stolt overrekkelse av dugnadsmidler fra Gjallarhorn til barneavdelingen på SUS.

Lyst til å gjøre mer

Nylig arrangerte vi et større korpsarrangement, Klang av Messing, i Kuppelhallen. Det er et arrangement som kommer mange av regionens Brass Band til gode, nettopp fordi det gir mulighet for å få spille i en skikkelig konsertsal. Forhåpentligvis kan det bli en årlig tradisjon, om ikke oftere. 
 
Vi har lyst til å være mer aktive i nærmiljøet, mer aktive overfor skolekorps, vi ønsker å ha mulighet for å hente inn eksterne krefter til konserter og prosjekter som igjen skaper nye opplevelser for de som hører på. Vi har lyst til å skape ny musikk, holde konserter nye steder, og ha mulighet for å spare til investeringer i instrumenter og utstyr.
Har du lyst til å støtte oss?
Et støttemedlemskap koster 300,- i halvåret og du mottar faktura enten via epost eller på Vipps, alt etter eget ønske. 

Du kan når som helst avslutte ditt støttemedlemskap ved

å ta kontakt med korpset på musikkorpset.gjallarhorn@gmail.com

bottom of page