top of page
Søk
  • piac87

8. plass i elitedivisjonen i Siddis BrassSå var dette årets Siddis Brass over, og vi kan se tilbake på en hard, men kjekk oppkjøring som endte med en fantastisk opplevelse på scenen i Fartein Valen. Vi var oppe mot de absolutt beste i Norge og ga alt vi kunne. Det holdt til 92 poeng og en fin 8. plass (av 10) i elitedivisjonen.

Siden lørdag har det kommet utrolig mange fine tilbakemeldinger fra de som på tross av det sene spilletidspunktet satt klar til å lytte og bakke oss opp. Vi var dypt takknemlige for å se så mange i salen. Blant de positive tilbakemeldingene vi fikk var blant annet 4barsrest, som konkluderte sin beskrivelse av fremføringen vår med følgende ord: ”What an enjoyable and surprising set that was - so well led by the MD and such a clever set of variable elements. Like opening five different musical Kinder Eggs.”


De som ikke hadde mulighet til å være i salen kan se opptaket på https://brasspass.tv/

Vi vil selvfølgelig også gjerne gratulere Manger Musikklag, som stakk av med seieren i år.


Nå venter neste store utfordring, der vi skal i gang med forberedelsene til NM i februar. Etter seier i 1. divisjon i år skal vi også her prøve krefter med elitedivisjonen for første gang. Det betyr spilling både fredag og lørdag, og to store stykker ligger klar og venter på å bli innstudert. Det blir hardt, men vi gleder oss også til å gi oss i kast med denne prøvelsen.
170 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page