top of page
Søk

NM for Brass Band 2018

Oppdatert: 24. feb. 2018
Om kun et par dager går det som mange regner som det gjeveste på den norske brassbandkalenderen av stabelen. Helgen 9.-10. februar arrangeres NM Brass 2018 i Grieghallen i Bergen, et høydepunkt og sosial sammenkomst for alle Norges brassband.

Gjallarhorn skal delta i 1. divisjon for tredje gang, og fremfører stykket «Of Distant Memories (Music in an Olden Style)» av Edward Gregson.

«Of Distant Memories (Music in an Olden Style)» ble skrevet som en hyllest til de første pliktnumrene i National Brass Band Championship, 100 år etter det aller første pliktnummeret «Labour and Love» av Percy Fletcher i 1913. «Of Distant Memories» er skrevet i en tradisjonell «tone poem»-stil, men blander inn moderne preg som f.eks. instrumenteringen. Stykket ble bestilt av Black Dyke Band og har vært pliktnummer i både NM, EM og National Brass Band Championship. 

Etter en 4. plass i 2016 og 2. plass i 2017 i 1. div, er vi spent på å se hvilket resultat øvingen gir oss i år. Vi sitter på scenen lørdag 10. februar kl 12:30, under ledelse av vår faste dirigent Rune Gundersen. Håper på å se flest mulig der! Har du ikke mulighet til å være fysisk tilstede kan du se oss live på http://livestream.com/NMF

55 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page