top of page
Søk
  • piac87

Romjulsoppdatering

Nå er det en stund siden sist oppdatering, så her kommer en liten oppsummering av den siste tida, som har vært ganske travel.


November er ofte en rolig måned etter at Siddis er overstått, og en ypperlig tid for dugnader. Gjallarhorn gjorde i år en skikkelig innsats, med ei hel uke med dugnad under Black Friday-salget til Motehus.no. Det ble ei travel uke, der mange av korpsets medlemmer dro direkte fra jobb og på dugnad. Travel, men kjekk, med tid til mye hyggesnakk over pakkene.


Den første helga i desember hadde vi utsatt julehyggen til fordel for sesongens første NM-seminar. Gjallarhorn skal som kjent delta i elitedivisjonen i NM for første gang, og vi skal få bryne oss på Concerto Grosso, som er pliktnummer i 2019. Mye kom på plass i løpet av helga, men det ser ikke ut til at instrumentene skal regne med noe særlig juleferie.


13. desember sendte vi en gruppe ut til Shells årlige julefrokost, for å spre litt julestemning. Dette er nok årets hyggeligste dugnad, der vi spiller julesanger i en liten time, før vi blir budt på frokost.


Julespilling for Shells julefrokost
Årets hyggeligste dugnad

Midt blant dugnader og seminar fant vi selvfølgelig også tid til det årlige julebordet. Sosialkomitéen hadde pyntet fint og festlig opp, og laget både velkomstdrink og jelloshots. Relativt kortreist pinnekjøtt levert av Kafé Tårjå på Vigrestad, ble av noen stemplet som ”det beste pinnekjøttet de hadde smakt”. Quiz og leker hører med, og det var langt på natt før de siste gikk i seng.


Julebord
God stemning med grønne stjerner i taket

Desember var også måneden da vi endelig kunne besøke barneavdelingen på SUS og overrekke pengene fra ”med korps på laget”. Her var stor glede å spore, og ikke minst stor overraskelse over størrelsen på beløpet. De har lovet oss at disse pengene skal komme alle barn som er innlagt på SUS til gode. Vi er fremdeles imponert og veldig takknemlige for at så mange støttet opp om dette initiativet.


Kjekt å overrekke nesten 72.000 til SUS

Årets siste opptreden med Gjallarhorn er alltid julaften i St. Johannes. Her lar vi konkurranser og pling-plong ligge, og finner fram de gamle, gode julesangene. Denne tradisjonen har vi hatt i over 35 år, og vi er utrolig glade for å kunne avslutte året på denne måten.


Vi spiller julen inn i St. Johannes kirke.

Så fort årstallet har økt med 1, er vi i gang med oppkjøringen til NM, men inntil da håper vi alle har en fin romjul, en god nyttårsfeiring, og så gleder vi oss til å spille for dere igjen i 2019.

179 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page