top of page
Søk

Seier i 1.divisjon i NM Brass 2018!!Dagen derpå, og smilene sitter fortsatt løst! Vi er stolte av egen prestasjon, av publikums tilbakemeldinger og ikke minst av dommernes vurderinger! Og vi skal heller ikke glemme vår egen Sigve Kolstad som fikk solistprisen oppi det hele med en utrolig flott prestasjon - det var magi rett og slett!


Det å gå til topps i divisjonen er et gledelig resultat av arbeid over lang tid, og med et langsiktig fokus på å utvikle oss små skritt hele veien har det nå ført oss til det høyeste musikalske nivået som korpset har hatt siden det ble stiftet i 1948. Og så er det utrolig kjekt å få oppleve dette i jubileumsåret, det setter definitivt en ekstra spiss på tilværelsen som 70-års jubilant!

 

Det føles litt «absurd» å skulle se på seg selv som et Elitedivisjonskorps, hvor nivået er skyhøyt og utfordringene likeså! Men vi har bena godt plantet på jorda i forhold til egne forventninger for veien videre, og skal fortsette å utvikle korpset som vi alltid har gjort. Nå skal vi først suge på denne karamellen en liten stund til, så får vi brette opp ermene og ta tak i de utfordringene som ligger foran oss!


Takk igjen til hver enkelt som har gratulert oss eller kommet med positive tilbakemeldinger på fremførelsen i helga. Og for de som ønsker å gjenoppleve stemningen, finner man opptaket her: https://livestream.com/NMF/events/8027223 Gjallarhorn begynner på ca 4t:04m.


Vi vil også få gratulere EBML som Norgesmester 2018, og gleder oss til å følge både dere og SBB som representanter for Norge i EM i Utrecht i mai! Lykke til!

128 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page