top of page
Søk
  • piac87

Snart avreise til Praha

Da er det allerede på onsdag at vi reiser på jubileumstur til Praha. Vi har brukt tiden siden oppstarten i høst til å forberede 20 stykker musikk, alt fra pop til klassisk, som skal brukes til tre kjekke konserter i Praha og Pilsen.


Turen starter onsdag kveld med avreise fra Sola, via Oslo, til Praha. Torsdag skal vi spille vår første konsert, en underholdende utekonsert på Namesti Miru, en sentral plass i Praha med en vakker Gotisk katedral.

Namesti Miru

Fredag spiller vi kirkekonsert i den imponerende St. Nikolas-kirken, som ligger i Prahas gamle bydel. På kvelden skal hele korpset på elvecruise på den smukke Vltava-elven og spise middag.

St. Nikolas kirke

Lørdag reiser vi til Pilsen, en by i det vestlige Tsjekkia som er kjent for sine bryggerier som brygger pilsner-øl. Vi skal derfor naturligvis også på bryggeribesøk og se hvordan de brygger øl, og så spiller vi selvfølgelig også en kjekk utekonsert i Pilsen sentrum.

Pilsen

Søndag reiser vi igjen via Oslo hjem til Stavanger, hvor Siddisnotene ligger klar og venter på oss.

Vi gleder oss veldig mye til en kjekk tur, både musikalsk og sosialt. Du kan følge oss på turen via Facebook og Instagram. Vi lover å legge opp kjekke oppdateringer og bilder fra turen underveis.


Instagram: https://www.instagram.com/musikkorpsetgjallarhorn/

184 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Коментарі


bottom of page